Åderbråck

Kompetenta kirurger och sköterskor

Om oss

Stor expertis inom behandling av åderbråck

Vi arbetar i fräscha och trevliga lokaler där vi medvetet försökt skapa en trygg och trevlig atmosfär för att underlätta vårt arbete och slutresultat. Helhetsintrycket är att det inte är så klinisk som på många sjukhus och vårdinrättningar. Det är lätt att ta dig till oss med buss eller tunnelbana och det finns parkeringsplatser utanför. Våra lokaler är handikappanpassade.

Fokus på nöjda patienter

Hos oss ska du som patient alltid känna dig trygg och säker på att vi vet vad vi håller på med.

Våra trevliga och oerhört kompetenta medarbetare gör alltid allt för bästa tänkbara resultat och att du som patient känner dig väl omhändertagen. Vi erbjuder en lugn och trygg miljö. Såklart är säkerhet och hygien A och O för oss.

Vårt mål med verksamheten är uppnå perfekt resultatet i bästa tänkbara miljö och framför att alla patienter är nöjd med både slutresultatet och helhetsupplevelsen.

Hållbar verksamhet

Vi försöker att arbeta i en hållbar miljö och följer miljölagstiftningen och övriga krav för vår verksamhet. Vi arbetar med återvinning, och försöker minska energiförbrukning och transporter. Vår personal har genomgått en miljöutbildning. 

Vi ser till att riskavfall hanteras på ett miljösäkert sätt och använder miljömärkta produkter. Detta gäller våra leverantörer och entreprenörer.

Lång erfarenhet av behandling av åderbråck